VINURI, SPUMANTE, SPUMOASE, RACHIURI NATURALE

BUCIUM IA╚śI - PRODUC─éTOR DE VINURI, DISTILATE NATURALE

Savoarea produselor Bucium ├«nc├ónt─â cele mai diverse, rafinate gusturi ale cunosc─âtorilor de vinuri din Rom├ónia. V─â invit─âm pe dumneavoastr─â s─â v─â convinge╚Ťi de acest lucru. Pute╚Ťi g─âsi aceste produse ├«n magazinele partenere sau le pute╚Ťi achizi╚Ťiona de pe Magazinul Online Bucium. Bucium produce ╚Öi comercializeaz─â vinuri, spumante, spumoase, rachiuri sau distilate naturale, recunoscute pe pia╚Ťa rom├ón─â ╚Öi nu numai.


Vinuri Fresca - Blog Bucium
Promotii Paste 2016 Bucium
Vinuri romanesti - Bucium
Bucium Iasi - vinuri, rachiuri naturale

BUCIUM 1949

ISTORIC BUCIUM

Vinurile de colec╚Ťie Bucium au luat na╚Ötere ├«ncep├ónd cu 1949 ├«n Ia╚Öi, ora╚Öul celor ╚Öapte coline. Datorit─â bog─â╚Ťiei viilor de pe colinele Bucium, Pietr─ârie, Tome╚Öti s-au ob╚Ťinut vinuri deosebite la soiurile Aligote, Feteasc─â Alb─â, Muscat Ottonel. Anul 1986, a fost un an deosebit pentru viticultura din zona Moldovei, un an cu acumul─âri mari la struguri, cu o toamn─â lung─â, atac de muceiaguri nobile Botritys, care au dus la u╚Öoar─â stafidire a boabelor. Astfel s-au ob╚Ťinut peste 100.000 de sticle, ├«mbog─â╚Ťind tezaurul Bucium.

... Istoric Bucium

PODGORIA BUCIUM

Cu un istoric atestat documentar ├«nc─â din 1469, c├ónd domnitorul ╚śtefan cel Mare dona Mitropoliei din Suceava o suprafa╚Ť─â de vie a dealului Socola, Podgoria Bucium este ast─âzi una dintre cele mai importante localizate ├«n zona Moldovei, ├«ntinz├óndu-se pe patru dintre cele ╚Öapte coline care ├«nconjoar─â Ia╚Öul. Oficial, bazele podgoriei s-au pus ├«ncep├ónd cu anul 1949, iar ├«ntre anii 1970 - 1980, societatea avea deja 1050 ha de vi╚Ť─â de vie ╚Öi 400 ha de pomi fructiferi, una dintre cele mai mari din aceast─â parte a ╚Ť─ârii.

... Podgoria Bucium

TRASEU TURISTIC

 

O vizit─â la Bucium, creeaz─â un sentiment de legatur─â personal─â ce r─âm├óne pentru ├«ntreaga via╚Ť─â. Combin├ónd ├«ntr-o manier─â fericit─â tradi╚Ťia secular─â a principiil moderne ale viticulturii, Buciumul se afl─â sub constela╚Ťia fericit─â a succesului. O vizit─â la Muzeul Bucium este o experien╚Ť─â memorabil─â, fascinant─â, care va spori ├«ntotdeauna pl─âcere, bucurie vinului nostru.

... Turism Bucium

Vinuri - Bucium Iasi

VINURILE BUCIUM

Magazine proprii Bucium Iasi
MAGAZINE PROPRII

Bucium Ia╚Öi produce ╚Öi comercializeaz─â vinuri, spumante, spumoase, rachiuri naturale, recunoscute pe pia╚Ťa rom├ón─â. Pute╚Ťi g─âsi aceste produse vizit├ónd magazinele Bucium ╚Öi magazinele partenere sau pute╚Ťi achizi╚Ťiona vinuri online de pe Magazinul Online Bucium.

... Magazine Bucium

 
Evenimente Bucium Iasi
EVENIMENTE

Bucium Ia╚Öi lanseaz─â o nou─â gam─â de vinuri premium! Compania Bucium, unul dintre cei mai importan╚Ťi produc─âtori de vinuri ai zonei Moldovei, anun╚Ť─â lansarea unei noi game de produse premium, dedicat─â ├«n special sectorului HoReCa. Evenimentul de lansare va avea loc la Complexul Viticol Bucium.

... Evenimente Bucium

 
Spumante, spumoase Bucium Iasi
CAMPANII

S─ârb─âtore╚Öte Pa╚Ötele al─âturi de Bucium! ╚Üi-am preg─âtit promo╚Ťii atractive la o gam─â larg─â de produse. Caut─â produsele ├«n re╚Ťeaua de magazine proprii sau comand─â online.
Consult─â regulamentul campaniei

... Promo╚Ťii atractive de Pa╚Öte

 
Vinuri Online Bucium Iasi
PRODUSE NOI

├Äncep├ónd cu anul 2015, Bucium pune la dispozi╚Ťia clien╚Ťilor s─âi, odat─â cu noua versiune a site-ului, un magazin online prin intermediul c─âruia pot fi comandate toate produsele: de la vinuri, spumante, spumoase, rachiuri sau distilate ╚Öi produse din vinoteca Bucium. Vezi produsele noi pe blogul Bucium .

...Produse noi

 
Vrei

B─éUTURI FINE ╚śI DE CALITATE

Magazin Online
CONTACT

VINUL ESTE ESEN╚Ü─é, REPER, BUCURIE ╚śI CREDIN╚Ü─é ...

VINUL ESTE
ESENȚĂ, REPER, BUCURIE
╚śI CREDIN╚Ü─é ...

© 2016 BUCIUM IA╚śI

Termeni ╚Öi condi╚Ťii | Modalit─â╚Ťi de livrare | Solu╚Ťionarea litigiilor | ANPC

by Artvertising