Anunţ Achiziţii

anunt achizitii, Bucium Iași

Data: 21 decembrie 2015

SC Agroindustriala Bucium SA achiziţionează prin programul de investiţii „Achiziţia de recipiente confecţionate din lemn pentru depozitarea/cupajarea/maturarea vinului, achizitia de echipament de calculator si programe conexe pentru controlul temperaturii în vasele de fermentare şi depozitare a vinului, achiziţia de echipamente pentru controlul calităţii produselor” aprobat conform prevederilor OMADR nr. 1801 din 17 noiembrie 2014 pentru aprobarea Normelor metodologice privind condiţiile de punere în aplicare a măsurii de investiţii, eligibilă pentru finanţare în cadrul Programului naţional de sprijin al României în sectorul vitivinicol 2014-2018, cu modificările şi completările ulterioare, următoarele:

I. 15 butoaie de tip barrique cu următoarele caracteristici:

•    Capacitate: 225 litri
•    Inălţime: 950 mm ( +/-5  mm)
•    Diametru la burtă: 690 mm – +/- 0.5 mm
•    Diamtru capac: 560 mm - +/- 0.5 cm.
•    Grosimea doagelor: între 26 – 27 mm ( +/-1 mm )
•    Nr. cercuri galvanizate/zincate: 6 buc
•    Diametrul orificiului de umplere: 50 mm
•    Materie primă: stejar românesc
•    Prelucrare bustean : prin despicare longitudinală şi tăiere radială
•    Condiţionare doage: în aer liber timp de minim 24  luni
•    Nivel prăjire: Mediu
•    Dopuri silicon alimentar
•    Ambalare: folie de plastic şi cartoane stratificate pentru protecţie în timpul transportului.

II. 20 butoaie de tip barrique cu următoarele caracteristici:

•    Capacitate: 225 litri
•    Inălţime: 950 mm ( +/-5  mm)
•    Diametru la burtă: 690 mm – +/- 0.5 mm
•    Diamtru capac: 560 mm - +/- 0.5 cm.
•    Grosimea doagelor: între 26 – 27 mm ( +/-1 mm )
•    Nr. cercuri galvanizate/zincate: 6 buc
•    Diametrul orificiului de umplere: 50 mm
•    Materie primă: stejar românesc
•    Prelucrare bustean : prin despicare longitudinală şi tăiere radială
•    Condiţionare doage : în aer liber timp de minim 24  luni
•    Nivel prăjire: Mediu Plus
•    Dopuri silicon alimentar
•    Ambalare: folie de plastic şi cartoane stratificate pentru protecţie în timpul transportului.

III. 15 butoaie de tip barrique cu următoarele caracteristici:

•    Capacitate: 225 litri
•    Inălţime: 950 mm ( +/-5  mm)
•    Diametru la burtă: 690 mm – +/- 0.5 mm
•    Diamtru capac: 560 mm - +/- 0.5 cm.
•    Grosimea doagelor: între 26 – 27 mm ( +/-1 mm )
•    Nr. cercuri galvanizate/zincate: 6 buc
•    Diametrul orificiului de umplere: 50 mm
•    Materie primă: stejar românesc
•    Prelucrare bustean : prin despicare longitudinală şi tăiere radială
•    Condiţionare doage : în aer liber timp de minim 24  luni
•    Nivel prăjire: Forte
•    Dopuri silicon alimentar
•    Ambalare: folie de plastic şi cartoane stratificate pentru protecţie în timpul transportului.

IV. Sisteme de control al temperaturii pe 22 vase de fermentare şi depozitare vin, compuse din:

Termoregulator digital montat direct pe vasul de fermentare/păstrare cu sondă de temperatură: cu interval de reglementare între – 9,9 şi + 99,9 °C cu o precizie de ± 0.1 °C; posibilitate de reglare temperatură cu ± 0,1°C; afişaj electronic cu LED cu afișaj temperatură de fermentare/păstrare setată și temperatură reală măsurată în vas; dotat cu sondă prevăzută cu senzor de temperatură ce vor fi fixate în interiorul vasului în teaca proprie; alimentare curent electric de 24V/50Hz,
Electrovalva 1,25`` comandată de la termoregulatorul digital.
Cutie de conexiuni completă
Transformator monofazat de comandă, de separaţie şi de siguranţă cu intrare de 230 V şi ieşire de 24 V
Software de instalare şi funcţionare
Montajul, punerea în funcţiune şi instructajul se va face de către furnizor în locaţia beneficiarului.
Service–ul echipamentului va fi asigurat de furnizor gratuit în perioada de garanţie a echipamentului.

V. Analizor portabil dedicat pentru analize rapide de rutină a parametrilor cheie din must, must în fermentaţie şi vin finit cu următoarele caracteristici:

Trebuie să fie construit pe tehnologia (FTIR) Transformata Fourier în Infraroşu, care nu necesită reactivi pentru analize; să aibă greutatea de maximum 10 kg pentru a putea fi transportat cu uşurinţă; să efectueze analizele într-un timp scurt (2–5 minute pentru un set de analize) şi cu o cantitate mică de probă; să efectueze urmatoarele analize:
La must să analizeze următorii parametri: Brix, pH, Aciditate totală, Aciditate volatilă, Azot alfa aminic, Amoniac, Acid tartric, Acid malic, Acid gluconic, Densitate
La must în fermentaţie să analizeze parametrii: Etanol, Acidiate totală, Acid malic, Aciditate volatilă, Glucoză/ Fructoză, pH
La vin finit să analizeze parametrii: Etanol, Aciditate totală, Acid lactic, Acid malic, Aciditate volatilă, Glucoză/Fructoză, pH, Densitate, Conţinutul total de zaharuri.
Punerea in funcţiune, calibrarea şi instructajul se va face de către furnizor în locaţia beneficiarului
Să aibă software de instalare şi funcţionare inclus.
Service–ul echipamentului va fi asigurat de furnizor gratuit în perioada de garanţie a echipamentului.

VI. Turbidimetru pentru vin, cu mod de calculare a necesarului de bentonită, cu următoarele caracteristici:  

Domeniu: 0,00...9,99; 10,0...99,9; 100...1200 NTU. Acuratete: ±2% din citiri plus 0.05 NTU
Sursa de lumina: lampă tungsten
Senzori: fotocelule siliconice la 90º şi 180º
Calibrare: 2, 3 sau 4 puncte. Memorie: 200 valori. Display LCD
Conectare la calculator prin interfata USB
Metoda de măsurare: nefelometrică
Alimentare: baterii 4x1.5V sau adaptor 12 V
Trebuie să conţină minimum: 6 cuve de măsură, 4 cuve cu soluţii de calibrare pentru turbiditate, reactiv specific pentru calculul necesarului de bentonită, pipetă automată 1000μL cu varfuri de pipetă şi instructiuni de utilizare, 4 cuve de sticlă de 25 mL cu capac, siringă de 1 mL, hârtie de filtru (minimum 25 buc), material textil pentru curăţarea cuvelor, baterii 1,5V AA (4 buc), adaptor pentru priză 12 VDC, geantă de transport, soluţie pentru masurare a activităţii proteice (necesar bentonită), software de instalare şi funcţionare
Punerea in funcţiune, calibrarea şi instructajul se va face de către furnizor în locaţia beneficiarului
Service–ul echipamentului va fi asigurat de furnizor gratuit în perioada de garanţie a echipamentului.

Cei interesaţi sunt rugaţi să depună ofertele până la data de 17.01.2016, la adresa de e-mail florin.vararu@buciumiasi.ro sau la fax 0232 231 517. Informaţii la 0743 058 000.
 


VINUL ESTE ESENȚĂ, REPER, BUCURIE ȘI CREDINȚĂ ...

VINUL ESTE
ESENȚĂ, REPER, BUCURIE
ȘI CREDINȚĂ ...

© 2017 BUCIUM IAȘI

Termeni și condiții | Modalități de livrare | Soluționarea litigiilor | ANPC

by Artvertising