Fresca – o nouă gamă de vinuri premium marca Bucium

Vin Premium Fresca, Bucium Iaşi

Bucium Iaşi a lansat cea mai nouă gamă de vinuri premium dedicată în special sectorului HoReCa (hoteluri, restaurante, cafenele) intitulată Fresca. Aceasta cuprinde 3 soiuri de vin: Fetească Albă, Busuioacă de Bohotin şi Cabernet Sauvignon şi este în ediţie limitată.

Evenimentul de lansare a avut loc chiar în cadrul Complexului Viticol Bucium şi a fost un prilej pentru participanţi să cunoască locul unde iau naştere vinurile sale, vizitând crama, vinoteca, muzeul cu piese rare şi să deguste vinurile noii colecţii, aflându-le istoria.

Întregul concept a fost inspirat de pictura din sala de degustare a Complexului Bucium. Realizată de Dimitrie Gavrilean începând cu anul 1984, ea a stârnit controverse prin goliciunea personajelor înfăţişate, lucru de neacceptat în perioada comunistă.

La eveniment au participat atât persoane din domeniu, distribuitori, producători şi pasionaţi de vinuri, cât şi alte personalităţi marcante din domeniul cultural al oraşului Iaşi. Menţionăm pe Constantin Tofan, artist plastic şi critic de artă, şi Constantin Puşcaşu, care a susţinut un moment artistic inedit, marcând astfel momentul dezvăluirii vinurilor.

Despre Bucium Iaşi:

Valorificând cu succes calităţile native ale podgoriei, experienţa şi exigenţele specialiştilor, Complexul Viticol Bucium este unul din cele mai cunoscute societăţi vitivinicole din România, zona Moldovei. Este o societate modernă, care foloseşte noi tehnologii pentru obţinerea vinurilor de calitate superioară. Portofoliul de produse Bucium cuprinde toate cele trei tipuri de băuturi alcoolice naturale: vinuri liniştite, vinuri spumante şi rachiuri naturale, apreciate atât pe piaţa internă, cât şi în străinătate.

Persoane de contact:

Marius Zănoagă
Director de Vânzări
SC A. Bucium SA Iaşi
Mobil: 0742109864
mariuszanoaga@yahoo.com

Dorin Onofraşi
Director General
SC A. Bucium SA Iaşi
Tel.: 0232.230.999
Fax: 0232.231.517
Mobil: 0722.409.935
dorin.onofrasi@buciumiasi.ro


VINUL ESTE ESENȚĂ, REPER, BUCURIE ȘI CREDINȚĂ ...

VINUL ESTE
ESENȚĂ, REPER, BUCURIE
ȘI CREDINȚĂ ...

© 2019 BUCIUM IAȘI

Termeni și condiții | Modalități de livrare | Soluționarea litigiilor | ANPC

by Artvertising