Muzeul Bucium

Muzeul Bucium este un spațiu în care timpul, asemenea unui vin bun, s-a așternut peste uneltele și pasiunea cu care s-au făcut primele vinuri Bucium, transformându-le în tezaur.
Şi pentru că istoria şi tradiţia Bucium se regăsesc în toate etapele procesului de vinificaţie, dar şi la nivel de etichete, ambalaje, atestate şi distincţii obţinute de-a lungul timpului, muzeul Bucium include exponate din cele mai diverse.
Expoziția de sticle și etichete Bucium prezintă o istorie vizuală, inedită, a identităţii şi a evoluţiei companiei, a modului în care s-a dezvoltat portofoliul de produse, dar şi a oamenilor care le apreciază – de la preferinţele acestora pentru diferite soiuri şi gusturi până la simboluri care stau mărturie pentru momente şi evenimente istorice unice.
Din respect pentru tradiţie şi istorie, dar şi pentru a le oferi celor care îşi doresc să vadă exponate cu adevărate autentice, Muzeul Bucium prezintă unelte vechi, folosite de-a lungul timpului în procesul de vinificaţie, care reprezintă pagini din istoria companiei

Muzeul Bucium Iasi

şi mărturia bucuriei de a produce vinul. Cu o vechime de peste 200 de ani şi perfect funcţională, una dintre piesele de rezistenţă ale muzeului este teascul, parte importantă din istoria Bucium.
Muzeul Bucium include un panou cu fotografii, care relevă momente importante din istoria Bucium, dar şi atestate şi Certificate de Inovator care confirmă viziunea unică privind valorificarea tradiţiei şi inovaţiile permanente aduse portofoliului de produse.
Şi pentru că Bucium produce vinuri, spumante şi rachiuri naturale de calitate, având sortimente unice prin caracteristicile specifice incontestabile, s-a bucurat de-a lungul timpului atât de recunoaştere naţională, cât şi internaţională.

În cadrul Muzeul Bucium, poţi vedea şi expoziție de medalii și distincții obținute de către Bucium la cele mai importante competiții în domeniu.

Află mai multe despre Traseu Turistic Bucium

VINUL ESTE ESENȚĂ, REPER, BUCURIE ȘI CREDINȚĂ ...

VINUL ESTE
ESENȚĂ, REPER, BUCURIE
ȘI CREDINȚĂ ...

© 2019 BUCIUM IAȘI

Termeni și condiții | Modalități de livrare | Soluționarea litigiilor | ANPC

by Artvertising