Vinoteca Bucium

Esența vinurilor este rezultatul unei relații intime între varietățile de soiuri, climatul și solurile existente, de aceea vinurile de colecție, obținute în ani valoroși, sunt păstrate la loc de cinste, în cele mai stricte condiţii. Şi, pentru că aceste vinuri reprezintă tezaurul Bucium, conform tradiţiei şi rigorilor de specialitate, ele sunt aşezate în rasteluri imense, într-un spaţiu considerat „sacru” de către cunoscători.
Vinoteca Bucium conţine o colecţie de vinuri reprezentative şi unice atât pentru istoria companiei, cât şi pentru cei care apreciază

Vinoteca Bucium Iasi

calităţile vinurilor vechi, obţinute în ani valoroşi. Pătrunzând în acest spaţiu, înţelegi valoarea dăruită de timp vinurilor, felul în care acesta le înnobilează şi, mai ales, respectul pentru tradiție și istorie, din felul atent în care îţi vorbeşte enologul atunci când îţi prezintă un vin vechi din anul 1958, vinuri obţinute într-un an de excepţie, cum a fost 1986, sau când descoperi pagini de istorie din prisma simbolurilor care se păstrează şi astăzi pe fundul sticlelor de vinuri Bucium.
Află mai multe despre Traseu Turistic Bucium

VINUL ESTE ESENȚĂ, REPER, BUCURIE ȘI CREDINȚĂ ...

VINUL ESTE
ESENȚĂ, REPER, BUCURIE
ȘI CREDINȚĂ ...

© 2019 BUCIUM IAȘI

Termeni și condiții | Modalități de livrare | Soluționarea litigiilor | ANPC

by Artvertising