Sala degustare Bucium

Vinul e un privilegiu moștenit de milenii, dar și un mister care te face să te întrebi cum a reușit el să supună atât zeii și regii, cât și muritorii de rând.
Istoria sălii de degustări Fresca valorifică un act de curaj și inovație al companiei, dar și una dintre importantele opere cu tradiție aflate în patrimoniul Bucium.
În această sală se află Fresca Bucium, creată în aproape 4 ani, care a impresionat autoritățile, la momentul lansării, prin unicitatea și curajul de care a dat dovadă fostul Rector rector al Facultăţii de Artă, Dumitru Gavrilean.
Fresca Bucium este o metaforă în sine, care surprinde scene

Sala degustare Bucium Iasi

reprezentative pentru sărbătoarea recoltei și a vinului, dar și obiceiuri străvechi de cinstire cu cele mai alese vinuri și de celebrare a bucuriei degustării, prin dans, muzică și comuniune.

Pentru a valorifica această operă, dar și istoria sa unică, Bucium a creat o gamă de vinuri cu adevărat speciale, care îi poartă numele Fresca. Această continuă să fie și astăzi o sursă permanentă de inspirație pentru crearea a noi sortimente de vinuri, dar și principalul punctul de atracție al sălii de degustări inclusă în Traseul turistic Bucium.

Află mai multe despre Traseu Turistic Bucium

VINUL ESTE ESENȚĂ, REPER, BUCURIE ȘI CREDINȚĂ ...

VINUL ESTE
ESENȚĂ, REPER, BUCURIE
ȘI CREDINȚĂ ...

© 2020 BUCIUM IAȘI

Termeni și condiții | Modalități de livrare | Soluționarea litigiilor | ANPC

by Artvertising