Drumul vinului Bucium Iași

Podgoria Bucium Iaşi

Podgoria Bucium Iasi

Pe patru dintre cele șapte coline ale Iașului, este situată Podgoria BUCIUM: Dealul Bucium, Dealul Vișani, Dealul Tomești și Dealul Pietrăria. Societatea a fost înființată în anul 1949, ca Societate Agricolă de Stat, ajungând la un patrimoniu de 1050 hectare de viță de vie și 400 ha livezi.

Vinurile spumante și cele aromate din Muscat Ottonel au început să fie produse de către Bucium Iași din anul 1972, tehnologia vinului fiind în permanentă perfecționare.

Produse unicat datorită instalațiilor de tip Charente care permit o dublă distilare, Rameros, Rachiu de Pere Williams, Rachiu de Prune, Rachiu Muscat se numără printre cele mai reprezentative noutăți care se constituie la nivel național.

Drumul vinului Bucium

Vinoteca Bucium

Agroindustriala Bucium este astăzi un complex deoarece aici se produc toate cele trei băuturi alcoolice naturale: Vinuri liniștite, Vinuri Spumante și Rachiuri naturale din fructe și subproduse vinicole.

Podgoria Bucium este una dintre cele mai importante din zona Moldovei, oficial, bazele ei fiind puse încă din anul 1949, iar în perioada 1970-1980 societatea avea în exploatare 1050 ha de viță de vie și 400 ha de pomi fructiferi, fiind una dintre cele mai mari podgorii din Moldova.

Drumul vinului Bucium este atât pe piața internă din România, însă produsele marca BUCIUM sunt apreciate și pe piața Germaniei și SUA.

VINUL ESTE ESENȚĂ, REPER, BUCURIE ȘI CREDINȚĂ ...

VINUL ESTE
ESENȚĂ, REPER, BUCURIE
ȘI CREDINȚĂ ...

© 2020 BUCIUM IAȘI

Termeni și condiții | Modalități de livrare | Soluționarea litigiilor | ANPC

by Artvertising