Bote D'Amore - vinul clipelor de neuitat cu Cătălin Botezatu

Vinuri Iaşi, Bucium Iași

Bucium Iași a dezvoltat împreună cu designerul Cătălin Botezatu gama de vinuri Bote D'Amore. După ce a căutat îndelung vinul care să se potrivească stilului său de viață, designerul alege compania Bucium Iași.

Vinul Rose Demisec și cele două spumante: Spumant Rose Dulce și Spumant Alb Brut fac parte din categoria produselor premium. Designerul a fost sedus de eleganța licorilor, iar colecția specială pentru primăvară-vară poartă cu sine clipele trăite intens și pasional. Noua gamă de vinuri a luat naștere din pasiunea pentru vin și cea pentru frumos, înnobilând tradiția Bucium Iași. Calitățile native ale podgoriei, experiența și exigența specialiștilor conduc la obținerea unor vinuri de calitate superioară, care concurează cu branduri internaționale.

Bote D'Amore - Bucium Iasi

Așa cum spune și designerul, "Fabricarea băuturilor a fost atent studiată, pentru ca produsele finite să atingă, în soiuri, calitate, concentrație și arome, preferințele cât mai multor consumatori de vinuri fine".

Aromele desăvârșite se adresează caracterelor seducătoare pentru clipe unice și povești de dragoste, dezlănțuirea imaginației, stârnirea simțurilor și trăirea unor senzații puternice. Ele descriu rafinamentul și eleganța vinurilor și spumantelor Bucium, cuceresc și marchează trăirile intense.

Gama Bote D'Amore, o alternativă românească la variantele internaționale care se găsesc în cluburile din România, a fost special creată pentru cuceritori și iubitorii de frumos, în numele seducției și pasiunii. Pentru ,,seri jucăușe, în care se înfiripă povești de amor”,  ,,nopți exuberante și momente pasionale” sau ,,întâlniri mult așteptate”, așa cum susține Cătălin Botezatu, gama Bote D'Amore își așteaptă cuceritorii.

Simte aromele seducătoare Bote D'Amore și  fi părtaș al acestei lumi accesând pagina de Facebook BOTE D’AMORE sau Bucium 1949 Iași!
 


VINUL ESTE ESENȚĂ, REPER, BUCURIE ȘI CREDINȚĂ ...

VINUL ESTE
ESENȚĂ, REPER, BUCURIE
ȘI CREDINȚĂ ...

© 2019 BUCIUM IAȘI

Termeni și condiții | Modalități de livrare | Soluționarea litigiilor | ANPC

by Artvertising