Teasc - O nouă gamă de vinuri Bucium

Fetească Albă, Busuioacă de Bohotin, Cabernet Sauvignon

În luna iulie, Bucium Iași a lansat o nouă gamă de vinuri - Teasc: Fetească Albă, Busuioacă de Buhotin și Cabernet Sauvignon. Teasc vine să ne încânte simțurile prin savoare și finețe.

Lansare gama de vinuri Teasc

Teasc Fetească Albă, cu gustul său elegant, rafinat și o personalitate discretă, este un vin obținut dintr-o varietate de viță originară din Moldova. Teasc Busuioacă de Bohotin este vinul mult așteptat, cu o aromă adevărată și puternică de grapefruit, atât de căutată de cunoscătorii de vinuri. Aroma puternică de grapefruit se îmbină armonios cu noutatea unui grad de alcool de peste 13%. Și nu în ultimul rând, regele vinurilor roșii, Teasc Cabernet Sauvignon, cu gustul său ferm și vioi, de o culoare aprinsă și cu unde violacee, poartă cu excelență forța unei arome obținută în urma meșteșugului vinurilor Bucium.

Evenimentul de lansare a noii game de vinuri, Teasc, s-a bucurat de izul plăcerii pe care o oferă aromele rafinate. Cele trei vinuri au răscolit simțurile invitaților, cucerindu-i prin finețe. O înghițitură...două...până la vrajă.

Bucium vă invită să degustați vinurile gamei Teasc și să descoperiți aroma puternică de grapefruit al primului său vin sec - Busuioacă de Bohotin.


VINUL ESTE ESENȚĂ, REPER, BUCURIE ȘI CREDINȚĂ ...

VINUL ESTE
ESENȚĂ, REPER, BUCURIE
ȘI CREDINȚĂ ...

© 2019 BUCIUM IAȘI

Termeni și condiții | Modalități de livrare | Soluționarea litigiilor | ANPC

by Artvertising