Rachiurile naturale Bucium au următoarele particularități care le fac atât de apreciate în rândul cunoscătorilor:

Rachiu de drojdie, un rachiu de tradiție care se pretează a fi consumat fiert cu diferite condimente pe timpul iernii, așa cum fac dobrogenii sau țăranii din zonele viticole. Cu timpul, rachiul de drojdie obținut de Bucium a ajuns să fie cunoscut de consumatori.
 

Rachiul de fructe obținut prin distilarea amestecului a două sau mai multe fructe ori prin cupajarea rachiurilor din diferite fructe. Gustul distins și aroma elegantă fac ca un fructul să nu fie ușor de identificat. Se maturează în butoaie de stejar minim 6 luni.

Rachiul de tescovină se obține printr-o tehnologie specială pentru păstrarea aromei proaspete de strugure, prin redistilare în instalații tip Charente, unde sunt separate fracțiile de calitate superioară.

Țuică de prună Bucium, băutură tradițională românească, se distinge prin acuratețea aromei, cu un post gust permanent unic, obținut din pulpă de prune fără pieliță și sâmburi, prin dublă distilare în instalații tip Charante. Acesta este un produs de COLECȚIE - 1996.

Rameros, Rachiu de mere, omologul Calvadosului Franțuzesc, obținut din sucul fermentat de mere și prin dubla distilare în instalații tip Charante, fracțiile de calitate superioară se învechesc în butoaie de stejar cu capacitatea de 250-500 l timp de minim 15 ani. Se servește la cafea sau la diferite ocazii.

Puteți achiziționa aceste produse din magazinele Bucium din orașul Iasi sau online, de pe website-ul nostru, din secțiunea Magazin online.

VINUL ESTE ESENȚĂ, REPER, BUCURIE ȘI CREDINȚĂ ...

VINUL ESTE
ESENȚĂ, REPER, BUCURIE
ȘI CREDINȚĂ ...

© 2020 BUCIUM IAȘI

Termeni și condiții | Modalități de livrare | Soluționarea litigiilor | ANPC

by Artvertising