Traseu turistic Bucium

Descoperă istoria Bucium și trăiește o experiență unică, în care tradiții vechi se îmbină cu tezaurul vinurilor de colecție, păstrate în vinotecă, opere de artă care au inspirat crearea a noi game de vinuri și bucuria degustării unui portofoliu diversificat și autentic.

Fie că vrei să afli istoria companiei Bucium sau să deguști vinuri, spumante sau rachiuri naturale, aflate în portofoliul acesteia și recunoscute pentru calitatea, tradiția și unicitatea acestora, ți-am pregătit un traseu turistic unic.

Agroindustriala Bucium

Traseu Turistic


Agroindustriala Bucium vă invită să descoperiți tainele vinului.

BUCIUM WINERY 1949

Bucium Iasi


"Vinul este esență, reper, bucurie și credință…"

Crama Bucium

Crama Bucium


„Esența vinurilor de Bucium este rezultatul unei relații intime între varietățile de soiuri, climatul și solurile existente."

Vinoteca Bucium

Vinoteca Bucium


Combinând într-o manieră fericită tradiția seculară și principiile moderne ale viticulturii, Buciumul se află sub constelația fericită a succesului.

Sala de degustare

Sala Degustare Bucium


„Vinul e un privilegiu moștenit de milenii, dar și un mister care te face să te întrebi cum a reușit el să supună atât zeii, regii, cât și muritorii de rând.”

Sala de oaspeţi

Sala Oaspeti Bucium


O vizită la Bucium creează un sentiment de legătură personală ce ramâne pentru întreaga viață. O experiență memorabilă, fascinantă, care va spori întotdeauna plăcerea și bucuria vinului nostru.

Muzeu

Muzeu Bucium


Inclus în Traseul turistic, Muzeul vinului este un spațiu în care timpul a stat în loc, unde sunt păstrate uneltele și pasiunea cu care s-au făcut primele vinuri de Bucium, unde poate fi văzut și teascul vechi de 200 de ani.

 


 

VINUL ESTE ESENȚĂ, REPER, BUCURIE ȘI CREDINȚĂ ...

VINUL ESTE
ESENȚĂ, REPER, BUCURIE
ȘI CREDINȚĂ ...

© 2019 BUCIUM IAȘI

Termeni și condiții | Modalități de livrare | Soluționarea litigiilor | ANPC

by Artvertising