Sala degustari vinuri Bucium

Dacă vrei să știi ce a inspirat crearea apreciatei game Fresca și care este povestea din spatele acesteia, trebuie să ajungi neapărat în Sala de degustări Fresca. Odată ajuns aici, probabil vei fi la fel de surprins de frumusețea și dimensiunile acesteia, la fel cum au fost, la momentul lansării, și autoritățile.

Vei afla de la enologul Bucium că aceasta a fost creată în aproape 4 ani și a reprezentat un act de curaj, datorită scenelor reprezentate și a artei realizării acestora, de care a dat dovadă fostul Rector rector al Facultăţii de Artă, Dumitru Gavrilean.

Fresca face parte din patrimoniul Bucium și reprezintă o permanentă sursă de inspirație pentru crearea a noi sortimente de vinuri aflate în gama care îi poartă numele. De asemenea, aceasta continuă să impresioneze și astăzi participanții la Traseul Turistic, care descoperă, în Sala de degustări Fresca, prin intermediul informațiilor oferite de către enolog și a meniurilor special create, autenticitatea portofoliul Bucium, dar și cele mai potrivite asocieri și recomandări de servire.

Află mai multe despre Traseu Turistic Bucium

VINUL ESTE ESENȚĂ, REPER, BUCURIE ȘI CREDINȚĂ ...

VINUL ESTE
ESENȚĂ, REPER, BUCURIE
ȘI CREDINȚĂ ...

© 2019 BUCIUM IAȘI

Termeni și condiții | Modalități de livrare | Soluționarea litigiilor | ANPC

by Artvertising